Κατηγορίες

Καυστήρας πετρελαίου RIELLO 40G5Χ

Καυστήρας πετρελαίου RIELLO G5X.Παροχή 2,3-5,0 ΚG/H,Ισχύς 28,0 KW-60,0 KW.Μήκος μπούκας 76 mm.Μονοβάθμιος καυστήρας κατάλληλος για ατομικές μονάδες θέρμανσης.

Περιγραφή


€ 302,00 με ΦΠΑ

Διαθεσιμότητα: 1 έως 2 ημέρες

Προσθήκη στη wishlist

Riello G5X,.Παροχή 2,3-5,0 KG/H,Ισχύς 28,0 KW-60,0 KW.Μονοβάθμιος,μήκος μπούκας 76mm.Χειροκίνητο υδραυλικό ντάμπερ αέρος και δεν φέρουν προστατευτικό κάλυμμα(καπάκι).Κατάλληλος για ατομικές μονάδες θέρμανσης.

Το Group Riello ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές (αν όχι ο μεγαλύτερος) καυστήρων στον κόσμο με λύσεις στα σύγχρονα συστήματα θέρμανσης με ισχύ από 10 Kw μέχρι 32 Mw σχεδίασε, ανέπτυξε και κατασκεύασε την σειρά 40G.

Οι καυστήρες Riello της σειράς 40 G ελαφρού πετρελαίου μονοβάθμιας* λειτουργίας, είναι μια πλήρης σειρά για να ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη για οικιακή θέρμανση.

Η σειρά 40 G είναι διαθέσιμη σε πέντε διαφορετικούς τύπους, με την ισχύ να κυμαίνεται από 23 έως 240 KW.

*Λειτουργία (on/off)

Πλεονεκτήματα

Όλοι οι καυστήρες Riello σχεδιάζονται , αναπτύσσονται και κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας τα ίδια πάντα χαρακτηριστικά που τους καθιέρωσαν στην Παγκόσμια και Ελληνική αγορά και τα οποία είναι :

Ο τέλειος σχεδιασμός της κεφαλής βοηθά στην επίτευξη υψηλών αποδόσεων . Το αυτόματο τάμπερ αέρα εκμηδενίζει τις θερμικές απώλειες του συστήματος θέρμανσης όταν ο καυστήρας δεν λειτουργεί.

Μέγιστη αξιοπιστία.

Κορυφαία ποιότητα κατασκευής.

Εύκολη συντήρηση.

Χαμηλή στάθμη θορύβου. Το σύστημα αερισμού πάντα εξασφαλίζει χαμηλά επίπεδα θορύβου με υψηλές επιδόσεις πίεσης και παροχής αέρα παρά το μικρό μέγεθος

Στα πλαίσια αυστηρού ποιοτικού ελέγχου όλοι οι καυστήρες της σειράς 40 G δοκιμάζονται στο εργοστάσιο υδραυλικά και ηλεκτρικά.

 Ευκολία στην εγκατάσταση και την ρύθμιση.

Δυνατότητα καύσης biodiesel (βιοκαύσιμα) με την προσθήκη του κατάλληλου κιτ.

(Τα βιοκαύσιμα προερχόμενα από οργανικά προϊόντα και θεωρούνται ανανεώσιμα καύσιμα. Ως ανανεώσιμα καύσιμα έχουν το χαρακτηριστικό των χαμηλότερων εκπομπών CO2 στο συνολικό κύκλο ζωής τους σε σχέση με τα συμβατικά ορυκτά καύσιμα.)Διαθεσιμότητα ανταλλακτικών που διασφαλίζουν-εξασφαλίζουν την ποιότητα της επισκευής.

 Τεχνική Υποστήριξή.

Οι καυστήρες της σειράς 40G είναι πιστοποιημένοι , σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς EN 267 και τις οδηγίες E.M.C.89/336//EEC , L.V.73/23/EEC, μηχανών 89/392/EEC και απόδοσης 92/42/EEC.

   

Καλάθι  

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Αποστολή € 0,00
Σύνολο € 0,00

Καλάθι Πληρωμή

Κατασκευαστές

Newsletter